27 september 2014

Diner onder de terrasverwarmer.

Ons terrasje zat vrijdagavond weer goed vol met vrienden. Nadat we bij hen  eerder aan tafel mochten schuiven en mochten proeven van hun vele lekkere gerechtjes, was het deze keer onze beurt om in de potten te roeren. We hadden geluk, het weer zat mee en dus konden we de ganse avond buiten zitten. 

 In gin gemarineerde zalm.
De menu
 De gasten

Lekkere bubbels
Hapje met gemarineerde zalm 
Scampi's & Sint-Jacobsvruchten met groentjes en champagnesausje. 
 Granité van rode wijn en sinaasappelsap.
Varkenshaasje met tomaten en puree. 

Comme une tarte au citron. Heel lekker maar op het originele recept zag het er toch veel mooier uit. Gelukkig lieten onze proefkonijnen het niet aan hun hart komen. 
Voeg bij ons menu vele wijntjes en je krijgt een gezellig etentje en een zware ochtend de volgende dag.

1 opmerking: