27 juni 2013

't Zijn zotten die werken? Noem ons maar heel zot...

De werkdagen worden alsmaar talrijker en vooral langer. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Maar eerst moeten we nog even enkele taken op ons to do-lijst afwerken. Gelukkig hebben we 's avonds soms nog even tijd voor ontspanning!
Zo gingen we zondagavond in Tarascon een nieuw restaurant uitproberen, restaurant "Le Terminus". Prijs/kwaliteit blijven de restaurants in Frankrijk ons vaak wel verbazen. Zo ook nu weer in dit restaurant. Maar de concurrentie is hard en er zijn in onze regio andere restaurants die het volgens ons nog net wat beter doen. 



Er moet een carport gebouwd worden nabij Anduze, op een uurtje rijden van onze ligplaats. Gelukkig kunnen we ginder blijven overnachten zodat we niet elke dag twee uur in de auto moeten zitten. We logeren enkele dagen op vaste grond met zicht op de wijngaarden en zwembad. Jammer genoeg hebben we geen tijd om van dit alles te genieten. Behalve dan de eerste dag wanneer de materialen geleverd worden.
 We hebben het zwembad getest en goedgekeurd.
Toevallig hebben we vrienden wonen op slechts enkele kilometers van onze "werf". We genoten samen van hen van de zeer lekkere pizza's die de chef-kok uit zijn barbecue/pizzabakoven toverde. 


Dennis proeft het "bananenbier". Een speciaal biertje...
Werk aan de winkel. Er werd al hard gewerkt aan het bouwen van de carport.  
En tussendoor moeten er ook nog klantenbezoeken gedaan worden. Zo stond er onder andere een bezoekje aan Corbès met zijn "papeterie" en waterval op de agenda.