Voor ons vertrek naar België zijn we gaan eten in "La Chistera" in Arles. De kok "Damien Arrizabalaga" doet zijn uiterste best om het zijn gasten naar hun zin te maken. Wij komen hier zeker nog terug.
Voorgerechten
Hoofdgerecht
Overheerlijk dessert
Onze volgende stop richting België was bij vrienden aan de voet van de Mont Ventoux. We werden er weer koninklijk ontvangen en genoten van een rustig avondje met eten en drinken. Onze bootpoes mocht voor de eerste keer ook mee en voelde haar onmiddellijk thuis.
Apéro-time!
Ons kort weekje België bestond uit feestjes, avondjes op café, etentjes met vrienden en familie en tussendoor wat shoppen. Het zonnetje was ons enkele dagen goed gezind. Zo een weekje België is altijd zeer vermoeiend maar langs de andere kant bijzonder leuk om iedereen nog eens terug te zien en nog eens "thuis" te zijn. We keren ongetwijfeld later nog eens terug.
Feestje!!
De MEGA-plant. Deze plant stond ooit nog in onze living en was ongeveer 40 cm hoog met een stam van 3 cm. De plant is na enkele jaren en goede zorgen uitgegroeid tot een plant van 2 m met een stam van 20 cm. Indrukwekkend!
Lekkere frietjes!
Naar de kapper!
Op werfbezoek...
Uitgebreid ontbijt in Clemy's (Aarschot)
Vol-au-vent met frietjes!!
Ontbijten met vriendinnen!
Vrolijke Bas!
Onze bootpoes komt tot rust naast de shoppingzakken.
Star Meal slaatjes!
Onderweg naar "La Douce France"!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten